Algemene voorwaarden

Home | Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor de rijles

 1. Wilt u een rijles wijzigen of afzeggen, dan dient dit minimaal 12 uur van tevoren worden doorgeven. Bent u later met afzeggen of wijzigen, dan wordt de rijles in rekening gebracht.
  • Uitgezonderd bij openbaring of verdenking van Corona/ COVID-19, bij u of familieleden. Dan mag tot voor kort van de rijles worden afgezegd, de les wordt dan op een later tijdstip ingehaald.
 2. Bent u niet aanwezig op het afhaaladres, dan wordt er contact met u gezocht. Er wordt dan maximaal 15 minuten op u gewacht. Daarna wordt de rijles in rekening gebracht. Of in mindering op uw pakket (60 minuten)
 3. Rijschool René Elken, behoud het recht om de rijlessen op te schorten indien dat nodig is vanwege economische of privé redenen, of van overheidswege wordt opgelegd.
 4. De lespakketten zijn 1,5 jaar geldig, gerekend vanaf de eerste rijles. Na deze periode kunt u geen aanspraak meer maken op lessen of examens/toetsen die niet zijn benut.
 5. Drugs en Drank: Tijdens de rijlessen/autorijden is het absoluut niet toegestaan dat u onder invloed bent, van welke stof dan ook. Geen alcohol, geen drugs en geen medicijnen die de rijvaardigheid beïnvloeden. Bij constatering van bovenstaande invloeden. Stopt de les per direct, en wordt deze in rekening gebracht.
 6. Bij aanvang van een losse les, dient deze eerst te zijn voldaan voordat de rijles begint. Bij afname van een pakket, dient het pakket bedrag voldaan te zijn voor de eerste les. Het is mogelijk om in 2 termijnen te voldoen (2×50%) geeft dit wel even aan op het
  inschrijfformulier. Zodat er geen extra administratie kosten hoeven te worden gemaakt. ( Uren die eventueel overblijven van een pakket, worden terugbetaalt á € 55,00 per uur.
 7. Er wordt gerekend met lesuren van 60 minuten, echter in de praktijk komt het voor
  dat het beter is om 90 minuten te lessen vanwege de afstand Genemuiden-ZwolleGenemuiden. Dan worden er 90 minuten afgeschreven van uw totale pakket uren. Rijlessen vanuit Zwolle / Stadshagen zijn 60 minuten, in overleg 90 minuten.
 8. Bij het vroegtijdig stoppen met de rijopleiding vervalt de pakketkorting en zullen er administratieve en uitschrijfkosten worden berekend.

 

Rijschool René Elken
CBR registratie: 3125H7
Bank: NL47 INGB 0008 3238 11

Start deze week nog met rijlessen!